Caroline Midbjer

Caroline Midbjer

Konsult

Caroline är en social och drivande civilingenjör som ser till att saker blir gjorda. Hon är en framåt person som engagerar andra i sin omgivning och trivs bäst när hon får utnyttja sitt tekniska kunnande med sin känsla för rätt kvalitet. Caroline har gedigen erfarenhet från läkemedelsindustrin inom delprojektledning med fokus mot validering.

Ansvarig affärsledare:

Niklas Rengfors

niklas.rengfors@berotec.se

0724542080

Huvudkompetenser

4

Mycket hög kompetens

Arbetar självständigt och kan leda, bilda och utveckla inom området.

Good Manufacturing Practise (GMP)

Dokumenthantering

Kravhantering

Validering

Validering och verifiering (VoV)

Quality Assurance and Test

3

Hög kompetens

Har haft flera uppdrag inom området och kan arbeta självständigt.

Lean production

Kvalitetssäkring

Delprojektledare

Kvalitetssystem

Avvikelsehantering

Utbildare

Team Leading

2

Medelkompetens

Arbetat inom området i 1-3 år och hanterar viss svårighetsgrad.

Risk Management

Educational Instructor

Här hittar du definitionerna av våra kompetensnivåer.

Utvalda projekt och uppdrag

Systemtestare/eSOP utvecklare

Uppdraget består av att testa Cytivas mjukvara Chronicle som är en mjukvara som digitaliserar och kopplar ihop hantering av bland annat användarinstruktioner, batchprotokoll, lagerhantering, granskning och frisläppning. Caroline testar systemet med avseende på GMP (Good Manufacturing Practice) compliance och användarvänlighet. Carolines bakgrund inom kvalitet från läkemedelsindustri har bidragit till att systemet uppdaterats för att eliminera flera GMP brister. Utöver testning av systemet har Caroline hjälpt uppdragsgivaren att ta fram en process för att översätta fysiska pappersinstruktioner till Chronicle. Caroline har även bidragit med att översätta några av uppdragsgivarens egna fysiska pappersinstruktioner till Chronicle för att användas som förslag och mallar till potentiella kunder.

Good Manufacturing Practise (GMP)

Processutveckling

Cytiva AB

Valideringsledare

Valideringsledare i projekt för att införa nytt FMS-system inom lab på AstraZeneca, Södertälje. Uppdraget innebär att leda valideringsteamet, genomföra tidsplanering av aktiviteter, resursplanering samt genomförande av kvalificeringsaktiviteter från design till driftsättning i verksamheten. Arbetet innefattar även förbättrings- och vidareutveckling av arbetssätt för kvalificeringsprojekt.
Som ledare för valideringsteam krävs stor initiativförmåga, att kunna leverera god kvalitet mot högt tempo, att samarbeta med många olika intressenter exempelvis leverantörer samt att kunna leda andra i arbetet.

AstraZeneca

Det gick inte att exportera CV:t

Var god försök igen och kontakta Cinode om felet kvarstår.

!