JJS Konsulttiverkko Oy
Sirpa Lahtela

Esittely

Minulla on 16+ vuoden kokemus organisaation suunnittelusta, uusien liiketoimintamallien- ja toimintatapojen kehittämisestä. Toimintatapana on yhteistoiminnallinen, ihmisläheinen ja parhaat ratkaisut luodaan yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi valmennan ja coachaan työyhteisöjä ja yksilöitä mm. mielen hyvinvointiin, vuorovaikutukseen, johtamiseen ja aivomyönteiseen työpäivään liittyen. Teen myös rentoutusohjausta.

Työnantajat

iMind Coaching marras 2017 - jatkuva
Konsultti , Coach (ACC), Rentoutusohjaaja
Accenture huhti 2005 - marras 2017
Liiketoiminta- ja teknologiakonsultti
Song Networks (TDCGroup) huhti 2003 - maalis 2005
Account manager trainee, prosessi asiantuntija
Nokia touko 2000 - elo 2001
Software trainee

Valittu kokemus/valitut projektit

Liiketoiminnan kehittäminen

Palvelumuotoilu, asiakasprosessien fasilitointi, viestinnän suunnittelu ja toteutus, verkkokauppa-pilotointi, maksu- ja tunnistautumispalvelut, liiketoimintasuunnitelman tekeminen.

Organisaation suunnittelu

Prosessien ja toimintatapojen- ja mallien suunnittelu sekä kehittämien useilla eri toiminta-aloilla, myös isoissa globaaleissa transformaatioprojekteissa.

Coaching ja työyhteisövalmennus

Johtamisen ja esihenkilötyön valmennukset, mielen hyvinvoinnin ja palautumisen valmennukset, vuorovaikutusvalmennukset, työpäivämuotoilun fasilitointi, itsensäjohtamisen valmennukset ja yksilöcoaching.

Non-profit orgaanisaatiot

Projektinhallinta, järjestelmätoimittajien analysointi ja arviointi, avainhenkilöiden haastattelut, RFI-prosessin koordinointi.