Peter Richnau

Peter Richnau

Projektledare

Peter är projektledare och ledare inom produktutveckling med erfarenheter från konstruktion till verifiering/validering, industrialisering samt support/service och har arbetat inom områden som telekom, medicinsk teknik, mätinstrument och fordonsindustri. Peters styrka är att kombinera ledarskap med teknisk kunskap för att inspirera människor att nå utmanande mål. Peter är resultat-orienterad och strukturerad och bra på att engagera, motivera och leda gruppen till resultat. Peter inspireras av ”Lean”-filosofin i sitt sätt att leda produktutveckling där engagemang av projektteamen i planering, projektpuls, möjlighet till snabba beslut och ständiga förbättringar är viktiga ingredienser för att uppnå korta produktutvecklingscykler.

Ansvarig affärsledare:

Åke Holmberg

ake.holmberg@berotec.se

+46709313311

Mina sociala medier:

Huvudkompetenser

5

Expert inom området

Är mycket kompetent inom området och kan arbeta i ledande befattning.

Projektledare

Utvecklingsledare

Delprojektledare

4

Mycket hög kompetens

Arbetar självständigt och kan leda, bilda och utveckla inom området.

Releaseansvarig

Verksamhetsutveckling

Här hittar du definitionerna av våra kompetensnivåer.

Utvalda projekt och uppdrag

Projektledning

Cross functional development- and release-manager for production solutions for the electronics display and packaging industries.

Mycronic AB

Projektledning

Leda arbetet med att visa prestanda över produkters livslängd, ”Reliability Assurance”, för medicinteknisk utrustning för USA marknaden, under hård tidspress. Definiera metoder & statistiska uttag, leda systemarbete och testning av system (elektronik, mekanik & SW) och komponenter samt dokumentation och rapportering för produkter inom patient-anestesi och –ventilation. Lean med Agila metoder.

Maquet Critical Care